Need some teaching

Hi,

I’m Johan from the Netherlands and recently became interested in learning go and to meet people with the same interest. Is there someone around who is willing to teach me go more interactively?

TIA Johan

1 Like

I’m definitely up for a correspondence teaching game, if that is an option for you.

I have done live teaching games/sessions with a voice connection before, I have less time these days, but actually the next two days look good. So possibly we could find a spot there?

That would be excellent. I need some basic training to get me started. TIA

I’ll send you a personal message. (or try the chat on OGS)

Zo’n beetje elke wat grotere stad in Nederland heeft een go club.

https://www.gobond.nl/goclubs

1 Like

Helaas niet bepaald aktief in haarlem

Tja, dat is jammer. Ik zie bij de clubinfo staan dat er afwisselend bij de spelers thuis wordt gespeeld. En blijkbaar is er momenteel niemand die de kar wil trekken, dus dan slaapt het in.

Wat we In Nijmegen al jaren doen is een spelavond/middag in een cafe organiseren. De werkwijze die we daarbij volgen is: zoek een leuk niet al te druk cafe uit, overleg met de eigenaar of er een rustige periode/dag is en of de eigenaar het interessant vindt. Indien ja, zet er een paar spelsets neer en nodig de clubleden uit.

https://www.gobond.nl/node/2756

Maar ook hier weer: er moet wel iemand zijn die de kar wil trekken. Heeft de contactpersoon Wim de Jong hier geen zin in?
Het is niet veel werk om het op te zetten. Je hoeft alleen maar de go-ers uit Haarlem te enthousiasmeren. En het is gewoon reuze gezellig!

1 Like

Can’t read Dutch, but go club is a great idea :grin:

1 Like